tjanster_marknadsforing

line1000
Marknadsföring är ofta förknippat med reklam och försäljning men marknadsföring handlar om alla slags aktiviteter som kan leda till ökad försäljning eller publicitet.
Som marknadsförare har man den viktiga uppgiften att skapa publicitet och intresse för exempelvis en produkt, tjänst, ett företag eller en organisation.

MARKNADSFÖRING / REKLAM
Under utformningen av en marknadsförings eller reklamkampanj arbetar man ofta i projektform. Internet, direktreklam, tidningar, tv, radio samt kampanjer i det offentliga rummet är exempel på medier som vi arbetar med.

Våra arbetsuppgifter kan bl.a. vara att sköta ett företags marknadsföring, press- och informations arbete. I arbetet kan det då också ingå att ansvara för företagets annonser, broschyrer, trycksaker, pressmeddelanden och webbinformation för att nå ut med budskapet och stärka varumärket

Att skapa, vidareutveckla eller stärka företagets profil kan också ingå i arbetet. I arbetet ingår ofta också att sköta kontakter med exempelvis myndigheter, journalister, sponsorer, formgivare, fotografer samt tryckerier.

SEM/SEO
Vi utvecklar, förbättrar och driver trafik till era sidor samt bevaka er närvaro i sociala medier.
SEM/SEO (Search Engine Marketing & Search Engine Optimization) är några verktyg som vi använder oss utav när vi förvaltat och utveckla externa webbplatser till våra kunder inom B2B-marknaden, eller via deras marknadsplatser, till sina B2B/B2C-kunder.


Låter det intressant? Kontakta oss på info@reklammakarna.com